Advocaat voor (winkel)diefstal direct geregeld

Politieverhoor voor Diefstal

Politieverhoor diefstal na aanhouding of uitnodiging

Als u wordt verdacht van diefstal of winkeldiefstal, kunt u worden gearresteerd (aangehouden). Na de aanhouding en voor uw verhoor, zal de politie het onderzoek afronden en u vervolgens met een aantal onderzoeksresultaten confronteren. Dit noemt men het politieverhoor.

Tijdens het verhoor staat u als verdachte een aantal stappen achter. Zo laat de politie u onwetend, over wat de resultaten zijn van het onderzoek naar de gepleegde diefstal. Volgens een bepaald verhoorschema wordt een verdachte stap bij stap met bepaalde resultaten geconfronteerd. Op die manier kan de politie een verklaring afnemen van iemand, waaruit blijkt dat de verdachte niet de waarheid verteld, bijvoorbeeld omdat deze zich tegenspreekt, danwel een verdachte ertoe bewegen alsnog een bekennende verklaring af te leggen, als die het idee krijgt dat verder zwijgen ' toch geen zin meer heeft'.

Maar ook als u onschuldig bent van de verdenking van diefstal, is een politieverhoor een indrukwekkende gebeurtenis. U zit tegenover vaak twee agenten die u niet altijd geloven of u deze indruk geven. Het is dan nog niet zo eenvoudig om rustig te blijven en de juiste antwoorden te vinden en te geven. Dit speelt nog meer als de politie gebruik maakt van uw stressniveau, door het maken van opmerkingen zoals 'verklaar nu maar dan ben je er van af', 'op een advocaat wachten duurt alleen maar langer' en 'het heeft geen zin te ontkennen'.

Het is dan ook verstandig uw hoofd koel te houden en zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen voor uw politieverhoor voor diefstal. De advocaat heeft jarenlang ervaring met diefstal zaken en verhoren bij politie. Hij of zij zal u gerust stellen en begeleiden voor en tijdens het politieverhoor. Als teveel druk wordt gelegd wordt ingegrepen en u mag ook een onderbreking vragen om even met uw advocaat te overleggen. Een geruststellende gedachte!

 

Kosten van mijn advocaat voor het politieverhoor

De advocaat die bij uw verhoor aanwezig kan zijn, wordt betaald door de overheid als u wordt aangehouden. Als u niet wordt aangehouden (gearresteerd) kunt u voor eigen kosten een advocaat meenemen. Dit wordt vaak in een brief of uitnodiging aan u kenbaar gemaakt. Dan weet u waar u aan toe bent en kunt u contact opnemen met een advocaat voor het politieverhoor

Als u contact met ons opneemt, weet u gelijk waar u aan toe bent. Bovendien rekenen wij helemaal niets voor het telefonische gesprek dat wij met u hebben als verdachte, voordat u door politie wordt verhoord. Regelmatig hebben wij ook meerdere gesprekken. Dat zijn wij als service aan onze klanten. Mocht het dan vervolgens tot een tomzitting voor diefstal komen of tot een dagvaarding voor de Politierechter, dan kunnen wij vaak wél op basis van pro deo (gratis advocaat) voor u optreden. Wij zoeken dat voor u uit en regelen de pro deo aanvraag voor u. Ook werken wij bijna altijd voor redelijke lage kosten als advocaat, mocht u niet in aanmerking komen voor een pro deo aanvraag voor de advocaat. Of u nu een politieverhoor heeft of niet, wij helpen als ervaren advocaat tegen normale kosten. En u krijgt bij ons altijd hulp van een ervaren advocaat, dus niet van een beginneling!

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

(Dit kost een paar minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan een diefstal-advocaat verstrekt)

U accepteert met het invullen onze beperking van aansprakelijkheid en privacyreglement

 

Advocaatkosten in uw diefstalzaak & Pro Deo

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten beschikbaar.