Advocaat voor (winkel)diefstal direct geregeld

over ons

Diefstal-Advocaat.nl is een initiatief en onderdeel van Advocatenkantoor Singel Advocaten

Als deskundig strafadvocaten voor diefstal werken wij landelijk; 'onze grens is geheel Nederland'. Belangrijker voor ons en u vinden wij namelijk een goede behandeling van uw zaak en een goede samenwerking. Dit naar tevredenheid van vele clienten! (klik hier voor diverse recensies).

De sectie Diefstal (vermogensdelicten) werkt onder leiding van mr. S. (Sander) Arts, strafrechtspecialist met meer dan 16 jaar ervaring in het vak. Sander is lid van de specialistenvereniging 'De Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten' (NVSA). Mr. J.M. (Jolanda) Veldman heeft zich ook in het Strafrecht gespecialsieerd met een bijzondere interesse voor winkeldiefstal en sociale zekerheidsfraude. Zij is actief lid van de 'Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten'(NVJSA).

Uiteraard zijn alle advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Wij werken samen met ervaren advocaten waar nodig (samenwerkingsverband), waaronder Advocatenkantoor Stoffels. Mr. Stoffels heeft meer dan 16 jaar ervaring als  advocaat en weet als 'oud politieman' als de beste om de mogelijkheden in uw strafzaak te vinden. Ook zijn persoonlijke benadering wordt door clienten vaak gewaardeerd.

Wij staan bekend voor onze informele en directe manier van werken. Bij ons geen advocaat met een 'aardappel in de keel', maar een betrokken en deskundig advocaat die u bij de hand neemt in uw strafzaak.

Over Singel Advocaten

Singel Advocaten is de handelsnaam van de beroepsvennootschap (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) Singel Advocaten B.V. Op onze (hoofd)website vindt u de bij ons werkzame deskundige strafrechtadvocaten voor uw (winkel)diefstal strafzaak. Ook hebben wij een samenwerkingsverband met mr. Stoffels een zeer ervaren strafrechtadvocaat om u in alle gevallen (bijvoorbeeld waarneming bij verhindering) goed en deskunodig van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u ten slotte ons privacyreglement, algemene voorwaarden en aansprakelijkheidsbeperking lezen.